Problems Uploading Loops Acapellas Or Tracks

Posts 1 - 25 of 27
  1. 2371546
    Sunbeats : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    Does anyone have problem with uploading track? I've tried severally and still couldn't get through. Each time I click the "Upload Track" button, it returns to an empty upload after reaching 100%!

    My mp3 file has no special characters, nothing. This is fcking fustrating. I've never had issues uploading to other sites.

    I've contacted Loopman but received a generic response that didn't help.

    Honestly, if I try again after 24hrs and still gets the problem, I'll give up and finally move on.

  2. 713971
    HenryPascal : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    I had tha same problem time ago... check for the file size or bit rate... maybe the file format is incorrect (or the file is corrupt)
    or perhaps exceed the number of tracks / megabytes available in your account ....

  3. 2371546
    Sunbeats : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    @HenryPascal, I don't have any of the issues you raised.

    As I already said, I've uploaded the same file to other sites with no problem whatsoever.

  4. 994534
    Neomorpheus : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    Dude, Looperman has a member limit for track uploads.
    Qty; 50 or 375MB max.

    Your showing 49 tracks listed so I'm assuming you have probably hit the storage limit. Delete a track and see if it allows you to then add.

  5. 2371546
    Sunbeats : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    @Neomorpheus, my tracks total is always 50. I always delete old one to upload new one. But this time around it didn't work.

  6. 1
    Looperman : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    A few people (not everyone) are having issues uploading at the moment and we are trying to track down what the issue is.

    If you are having issues yourself contact support and send a report from the following page

    https://www.whatsmybrowser.org/

  7. 2371546
    Sunbeats : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    @Looperman, thanks for responding. I thought this was happening to me only.
    I've sent the info. requested.

  8. 1
    Looperman : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    The server has been rebooted and so give this another go

  9. 2371546
    Sunbeats : Fri 5th Apr 2019 : 3 months ago

    @Looperman, unfortunately the same issue persists.

  10. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    We are still monitoring this and have made a few changes in the background.

    Are people still having issues ?

  11. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    I tried it now and it's still the same issue.

  12. 630386
    JoeFunktastic : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    I just got bitten by the cannot upload bug there Shan. I uploaded yesterday with no problems. The loops I am uploading today fall into the normal specified rules and parameters for uploading. Changed from Firefox to Chrome to see if there is any difference and still it is a no go. Cleaned out everything and still a no go.

    What happens:
    The upload progress completes to 100% then hangs and stalls for 2 minutes before it gives up and then reverts back to a blank upload page as if I am starting all over again.

  13. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    Is this just a loops thing or is this happening with tracks and acapellas too ?

  14. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    Mine is track and JoeFunktastic's is loop, so I guess it is a general issue that needs to be fixed. There must be a bug in the system that conflicts with files unnecessarily.

  15. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    there is clearly an issue that needs to be fixed. Its just a case of tracking down the problem. In order to do that though it helps to get precise reports on what happens.

    As you can see, this is not effecting all users or all uploads

    Can everyone confirm that the uploading of the file actually reaches 100% and then there seems to be pause before it eventually fails.

  16. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    The upload reaches 100% then stalls for few seconds or minutes before it reloads to a blank upload page.

  17. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    ok, give it another go

  18. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    Unfortunately, it's the same.

  19. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    once more

  20. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    The same.

  21. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    sorry, i was testing loops at that point, im set to test tracks now so give it another go

  22. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    The same.

  23. 630386
    JoeFunktastic : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    Hey Mr. Shan! So I just tried it again and it failed. But I remembered a while back I had a similar problem and it came down to my I.P. address being flagged or otherwise partially blocked or something of that nature.

    So with some quick thinking I tried again in less than a minute after that this recent failed try but I used my VPN this time and forced the system to see me with a new I.P. address.

    SUCCESS!!! I was able to upload. I hope that helps you where to look.

    Joe

  24. 1
    Looperman : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    Hi Joe, thanks, there have also been a few changes done this side so to rule out your theory it would help if you tried again with your original IP

  25. 2371546
    Sunbeats : Wed 10th Apr 2019 : 3 months ago

    @Looperman, it works now. Thank you for fixing it.

Posts 1 - 25 of 27

 ! You need to Log In or Register to post here.

From The Forums
Watched Forum Threads